Tarvitsetko puhujaa tai kouluttajaa?

Puhuja tilaisuuteesi - sielunhoidollinen ilta

EHEÄKSI EILISESTÄ – SIELUNHOIDOLLINEN ILTA

Ovatko sanat satuttaneet? Kannatko kipeitä muistoja? Onko vaikea antaa anteeksi tai uskoa saaneensa anteeksi?

Sisimmässämme voi olla syviäkin haavoja, jotka ovat kulkenet mukanamme vuosikymmeniä, ja ovat edelleenkin yhtä tuoreena mielessämme, kuin ne olisivat tapahtuneet eilen. Menneisyys vaikuttaa nykyisyydessä niin kauan, kuin tapahtuneet asiat ovat käsitelty, kohdattu. Muistot, jotka tuottavat kipua vielä tänään, ovat ikään kuin varastoituna odottamassa hoitoa. Kuuntele oma eheytymistarinani Radio Deistä https://www.radiodei.fi/selata-hapea-kohtaa-asiat-vaietaan/

Sielunhoidollisessa illassa / päivässä käymme läpi kipeitä muistoja, rukoillen ja keskustellen, annamme tilaa itkulle, anteeksiantamiselle, surulle ja vihalle niin, että tulee tilaa ilolle, valolle, rakkaudelle ja toivolle, Jumalan parantavassa läsnäolossa.

Jumala armossaan on sallinut monet kipeät elämän polut minulle kuljettavaksi, että ymmärtäisin rikkinäisiä. Rakkaudessaan Hän on parantanut minut monien prosessien kautta, jotta osaisin olla rinnalla kulkijana niille, jotka tahtovat parantua haavoistaan. Koen olevani ennalta valmistetussa tehtävässä, kutsuttuna sielunhoitoterapeutin tehtävään, johon olen saanut kaksivuotisen koulutuksen ja siitä pätevyyden vuonna 2011. Ninamissio – yritykseni kautta teen yksilöterapiaa, seminaareja sekä sielunhoidollisia iltoja seurakunnissa. Olen evankelisluterilaisen seurakunnan jäsen.

Ota yhteys Ninaan 040 6464 374